Cool & Heat Solutions

Tel: 03 500 03 74
Contact
De passende airco voor uw woning of zaak

Als airconditioning installateur houden wij de warmte buiten.

Comfort in uw woning of bedrijfsgebouw is vandaag de dag een must. In de zakenwereld leidt dit tot betere werkprestaties, in de privésector zorgt dit voor een leuk en aangenaam gevoel in uw woning.

Wie op zoek gaat naar een airconditioning installateur regio Antwerpen moet zich ervan bewust zijn dat heel wat installateurs enkel goedkopere merken leveren en plaatsen. Dit zorgt na een bepaalde periode voor heel wat extra kosten en herstellingen, die uiteindelijk uw airco zeer duur zullen maken.

Bega deze fout niet en kies voor een airco installatie waarvan de prijs/kwaliteitsverhouding optimaal is. Cool & Heat Solutions is hierbij uw perfecte partner en helpt u de juiste airco kiezen. Wij geven u gericht advies aangaande de verschillende modellen en de capaciteit van de diverse toestellen.

Wij werken met Fujitsu of Daikin omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze installaties kwaliteitsvol en degelijk zijn. Naast nieuwe installaties kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor herstellingen en nazicht.

Bel ons of stuur een mailtje voor vrijblijvende informatie en/of prijzen.