Cool & Heat Solutions

Tel: 03 500 03 74
Contact
Gratis warmte!

Warmtepomp laten installeren in uw woning.

De plaatsing van lucht/water warmtepompen zit in de lift en ook voor uw woning kan dit ongetwijfeld een forse besparing betekenen.

De lucht/water warmtepomp haalt gratis warmte uit de lucht en op die manier wordt uw woning eigenlijk milieuvriendelijk maar vooral zeer goedkoop en zuinig verwarmd.

Zowel bij nieuwbouw als bij bestaande woningen is de installatie van een lucht/water warmtepomp perfect mogelijk.  Uiteraard moet er wel nagekeken worden over welke verwarmingselementen u beschikt daar deze compatibel moeten zijn met de installatie.

Een lucht/water warmtepomp laten installeren is een investering, dat zal niemand ontkennen. Maar als u gaat uitrekenen hoe snel u deze investering kunt terugwinnen, dan is de keuze ongetwijfeld snel gemaakt.

Cool & Heat Solutions werkt enkel met de lucht/water warmtepompen van General.  Deze pompen staan garant voor een lange levensduur en leveren een optimaal rendement.

Bespaar net als velen voor u op uw energie en kies voor een lucht/water warmtepomp! Contacteer ons meteen voor een vrijblijvende afspraak!